Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický herecký talent, který dostal křestní jméno po matčině přezdívce z dětství, znamenající ‚dvě pence‘, a příjmením pro změnu připomíná oblíbenou členku britské královské rodiny, vévodkyni Catherine, tento týden oslavil třicáté narozeniny. U nás zatím nepříliš známá herečka Tuppence Middleton se prosazuje poslední roky převážně v seriálech, ale jak už stihla dokázat, nemá problém ztvárnit různorodé postavy z kteréhokoli období a dokonce se nezalekne ani scénáře, v němž na ni čekají odhalené momenty.

Takovými byly například film Popelka v pasti (2013) či loňský seriál Vojna a mír. Všimnout jste si jí mohli ale i v hororu Tormented, thrilleru Trans, sci-fi Jupiter vychází či životopisném Kódu Enigmy. Seriáloví fandové ji jistě zaznamenali v sériích Páteční večeře, Sirens, Dickensian či velmi populárním mysteriózním kousku Sense8 od sester Wachowských.

Tuppence se ovšem daří i v soukromé sféře. Od loňska tvoří pár s šestatřicetiletým figurativním malířem z Londýna Robertem Fryem a vztah s mužem mimo šoubyznys si pochvaluje. Příbuzenský vztah s Kate a Pippou Middleton u ní ale nehledejte. „Když se začalo psát o Kate Middleton, lidé se mě ptali, jestli jsme jedna rodina, ale bohužel. Není mezi námi žádné příbuzenské pouto,“ nechala se kdysi slyšet Middleton.

Reklama

Další články

Načítám