Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) výrazně zhubla. Můžou za to stresy, které v posledních měsících prožívala. Modelka je kost a kůže a překvapivě je ráda. "Trošku jsem měla stresy, ale myslím si, že mi to naopak pomohlo. Jsem ráda, že stresy prožívám takhle, než abych se vyžrala čokoládou, to by bylo asi horší," řekla Super.cz Nikol.

"Nebylo to jen rozchodem, stěhovala jsem se, bylo toho opravdu hodně. Nebyl ani čas jíst," vysvětluje důvod úbytku váhy. Nikol přišla i o své vnady. "Zmizelo to úplně všude, ale mně to nevadí. Nikdy jsem extra tvary neoplývala. Plastiku určitě neplánuju, to jde mimo mě. Neláká mě to, ani bych to kvůli práci neudělala," dodala s tím, že jejím cílem není focení lechtivých fotek a chození přehlídek po diskotékách, ale preferuje zahraniční modeling.

"Už jsem na nejlepší cestě, co se týče postavy. Nejde si říct ze dne na den, že budu světová topmodelka. Připravovala jsem se na to, pracovala na postavě, na nových fotkách. Teď už mě tady nic nedrží, jsem maximálně připravená," dodala Švantnerová na semifinále České Miss v Luhačovicích, kde zasedla v porotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám