Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Až po hodně nepříjemné dovolené ve Spojených arabských emirátech se korpulentní Britka odhodlala k redukci váhy. Po roce a půl je z Rachel Finch (28) úplně jiná žena.

Na podzim roku 2015 se macatá mamina spolu s manželem a jejich tehdy sedmiletým synem vypravila do Dubaje, kde ji lákala návštěva zábavního parku s nejrychlejší horskou dráhou na světě. Plnoštíhlá třicátnice si ale adrenalinovou jízdu nedopřála. Při nákupu vstupenek jí bylo prozíravou obsluhou nabídnuto snížené vstupné...

„Když jsem chtěla vědět důvod, bylo mi řečeno, že se na některé atrakce nevejdu. Nevěřila jsem vlastním uším. Bylo to tak ponižující! Zkazilo mi to zbytek dne,“ zavzpomínala na nepříjemný den Rachel, jejíž váha tehdy dosahovala 109 kilogramů.

O pět měsíců později měla její rodinka vyrazit do Disneylandu, kde hrozil stejný problém. Metráková mamina tak musela zatočit s nadváhou, aby syna o zážitek nepřipravila. „Neriskovala jsem, že by mi zase řekli 'Sorry, jsi moc tlustá'. Musela jsem se změnit,“ dodala žena, která se vzdala všech sladkostí a zhubla 40 kilogramů. Teď už se Rachel návštěvy zábavního parku obávat nemusí a vysmívá se svému dřívějšímu oblečení gigantických rozměrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám