Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Svoboda (41) je už tři roky šťastná po boku přítele Ondřeje. I s její šestiletou dcerou Rachel, kterou má z předchozího manželství, žijí na pražských Vinohradech a vypadá to, že by se její dcera mohla dočkat sourozence.

"Necháváme tomu volný průběh, všechno jde, tak jak má. Druhé dítě určitě plánujeme, přemýšlíme nad tím. Do budoucna se tomu nebráním," řekla Super.cz Petra, která už z vlastní praxe ví, že zvládne zkombinovat kariéru s rodinou.

"Máme skvělou chůvu, která pomáhá, když jsem v práci. Rodinu i kariéru, myslím, kloubím docela dobře, není v tom problém," upřesnila v portugalském Portu, kam vyrazila testovat nový vůz české značky.

Dceru měl na víkend její tatínek, protože šlo o pracovní akci. Jinak prý ale dceru bere k moři vždy. Společně se už těší v březnu do Emirátů. "Sama do zahraničí bez dcery nevyrážím a už se moc těšíme, až načerpáme síly a užijeme si sluníčka v Emirátech, kam se každoročně vracím. Dřív jsem tam dva roky pracovala jako manažerka u firmy, která zprostředkovávala půjčování luxusních lodí. Když chci za sluníčkem, jezdím tam. To je taková moje jistota," dodala Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám