Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brzy to bude šest let, co se Veronika Procházková (37), známá spíš pod svým dívčím jménem Chmelířová, vdala za hokejistu Milana Procházku. Nedávno na veřejnost pronikla informace, že její manželství utrpělo trhliny.

Když jsme se s modelkou potkali na zahájení výstavy Body The Exhibition, nemohli jsme se nezeptat, jaký je důvod vztahové krize a jaký bude další vývoj. „Žádný vztah nemůže být neustále růžový. Vždycky to jde nahoru a dolů a my jsme v takovém mezistádiu,” uvedla posmutněle, ale rozhodně.

Slovo rozvod ale u Procházkových nebylo vyřčeno. „Spíš čekáme, jak se to bude vyvíjet dál, necháme tomu volný průběh. Je to přece jen soukromá věc a nechci se k tomu příliš vyjadřovat. Docela to i bolí,” říká modelka.

Po tolika letech společného života by se dalo očekávat, že si pár pořídí dítě, které by jejich vztah posunulo zase o krůček dál. To ale Veronika vylučuje. „Je to jeden z dalších momentů, které ten vztah posune. Nemyslím si ale, že je to ideální lepítko, když ti dva nejsou v ideálním vztahu. Jsem člověk, který chce mít krásnou a spokojenou rodinu, a když vím, že nejsme my dva spokojení, tak do toho nebudu zatahovat dalšího člena rodiny,” uvedla rozumně Veronika.

Vicemiss roku 2007 si je vědoma toho, že se bude muset dříve nebo později rozhodnout. „Všechno má svůj čas. Kdybych to věděla, tak bych to udělala. To, že se to nikam nehýbe, svědčí o tom, že si tím sama nejsem jistá. Srdce ještě nerozhodlo, ale hlava to musí udělat,” říká Veronika Procházková.

Reklama

Další články

Načítám