Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejnovější kolekce spodního prádla jsou konečně tady. A jak si z nich vybrat to nejlepší? Které kousky stojí za vyzkoušení? Vybrala je pro vás Iva Kubelková!

Iva se v prádle vyzná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když přijde řeč na spodní prádlo, není povolanější osoba než Iva Kubelková. Ve světě spodního prádla a módy se pohybuje už pěknou řádku let a moc dobře pozná to nejlepší. Od loňského roku je navíc ambasadorkou zákaznic Astratex.cz, takže jí žádná novinka neunikne. Které kousky z nových kolekcí ji zaujaly nejvíce?

Strappy Bra: „Dráždivý trend, který miluji“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Pásky a řemínky, konturující horní linii ňader, jsou svůdný způsob, jak přitáhnout pozornost k dekoltu. A zde přestává platit pravidlo, že podprsenka nesmí z výstřihu vykukovat. Právě naopak - nebojte se je ukázat!“ říká Iva. Vyzkoušejte tento trend také. Ať už zvolíte decentní variantu v kombinaci s průhledným tylem, nebo se odvážete a vsadíte na komplikovanější model, budete vždy neodolatelná!

Elegantní kombinace barev a krásný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Podprsenku Joy jsem vybrala hned ze dvou důvodů. Za prvé z ní přímo čiší elegance a za druhé dělá opravdu krásná prsa.“ Ivě se rozhodně nelze divit – kombinace královské modři na košíčcích a černé krajky na ramíncích působí opravdu úchvatně. Moldované košíčky s Push-Up vycpávkami navíc ňadra opticky zvětší a vytvoří svůdný výstřih. A ten by byla škoda ukrývat, nemyslíte?

„Každá žena by se měla cítit výjimečně…“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…a proto mne zaujala Grand Bradotka Suede. Sametový květinový vzor působí opravdu luxusně a dodá každé ženě pocit opravdové výjimečnosti.“ Grand Bardotka je navíc proslulá svým unikátním střihem, který podpírá prsa zespodu, což společně s vyztuženými košíčky a všitými kosticemi zaručuje opravdu smyslný vzhled dekoltu. V této luxusní krásce budou vaše prsa vypadat dokonale!

Přivolejte jaro!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Jaro je mé nejoblíbenější roční období. A má něžná stránka zaplesala, když jsem v nové kolekci objevila i tuto rozkvetlou Push-Upku.“ Promění vás v křehkou rozkvetlou vílu s nebezpečným dekoltem. Květinový potisk, lesklá bílá krajka a okouzlující tvar prsou – to je ta správná jarní výbava!“

Další články

Načítám