Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) před pěti lety opustil Prahu, protože, jak sám říká, nebýt toho, uchlastal by se. Do hlavního města se vrací pracovně. "Žiju v Železné Rudě na Šumavě, jsem tam šťastný, je mi tam fajn. Prahy už bylo dost. Baví mě to s rodinou, s malým u nás na horách, kde se nic neřeší," řekl Super.cz Marek, který na Šumavě žije s partnerkou Marcelou a pětiletým synem Marečkem.

Svatba ani rozšíření rodiny ale v plánu není. "Manželství je u nás trochu ožehavé téma. Myslím, že máme víc než manželství - skvělýho syna. Snažím se jí (partnerce) to vynahrazovat, masíruju jí záda, nohy a doufám, že mě do manželství nikdo tlačit nebude," směje se Marek.

"Nějak k tomu nemám vztah. Je mi takhle dobře, Marcela je fajn i bez papíru. Podle mě manželství vztah udělá moc jistým a chlapa to pak moc nebaví," míní.

Ani do druhého dítěte se nehrne. "Druhé dítě zatím nechceme. Nedáváme syna na hlídání a nejezdíme po dovolených. Věnujeme se Marečkovi na sto procent. Je mu pět a půl a řekli jsme si, že je čas začít si víc užívat. A druhé dítě by to trošku zastavilo," dodal v portugalském Portu, kam vyrazil testovat novou Škodu Octavii.

Sám je prý dobrý řidič, loni se mu ale nevyhnula vážná autonehoda. "Před rokem jsem naboural u nás na Šumavě. Čelně jsem srazil pána a paní, co jeli na dovolenou. Jsou naštěstí v pořádku, nic příjemného to ale nebylo," nerad vzpomíná Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám