Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dávno neplatí, že našimi jedinými hlavními vývozními artikly jsou pivo, křišťál a hokej. Důležité místo zde zabírá také krása českých dívek. Nemůže být přece náhoda, že na posledních přehlídkách haute couture světových týdnů módy, které jsou vrcholem krejčovství a zhmotněním kreativity špičkových návrhářů a módních domů, zazářily tři krásné Češky.

Rodačka z Brna a topmodelka první světové padesátky Hana Jiříčková vynesla skvostné modely Alexandre Vauthier a Elie Saab, nádherná Magdalena Havlíčková, studentka vysoké školy zemědělské z Hradce Králové, oslnila v modelech Dolce&Gabbana a Giorgio Armani. A charizmatická mladá studentka gymnázia z Příbrami a vítězka světového finále soutěže Elite Model Look Bára Podzimková okouzlila v modelech z módních domů Chanel, Maison Margiela, Elie Saab, Valentino, Giorgio Armani nebo Dior.

Všechny slečny jsou ze 'stáje' agentury Elite Prague, která právě vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Šance zúčastnit se některého z patnácti castingů mají dívky od čtrnácti a chlapci od patnácti let. Možná, že se seznam těchto úspěšných krásek bodujících na vrcholu světového modelingu brzy rozšíří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám