Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mít omlazenou tvář a k ní tělo stařeny patří naštěstí nenávratně do devadesátých let. Současná estetická medicína nás umí omladit i tam, kde se na to dříve nedalo ani pomyslet. Musí se to ale umět a mít ty správné technologie. Jak je správně zkombinovat a namíchat si koktejl proti vráskám na míru, jsme se zeptali dermatologů kliniky Asklepion.

Jak se zbavit vrásek? Pusťte si na obličej, krk a dekolt Fontánu mládí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prohlédli jsme si bezchybnou pleť dermatoložek kliniky Asklepion a museli se zeptat. Jak to k čertu děláte? Překvapilo nás, jak se jejich odpovědi podobaly jako vejce vejci - lasery, radiofrekvence a hydratace. Zkrocenou energii, která umí udělat pleť dokonalou, v Asklepionu kombinují pod souhrnným názvem Fontána mládí 2017. O co jde? Je to unikátní kombinace 4 nejúčinnějších ošetření, které se vzájemně skvěle doplňují a zajistí, že vaše pleť bude do hloubky hydratovaná, bez vrásek, žilek, pigmentací a dlouhodobě omlazená obnovenou tvorbou kolagenu. Tedy 4 prověřené postupy pro vyhlazení vrásek, hydrataci a sjednocení tónu pleti.

Jak probíhá nejúčinnější ošetření proti stárnutí pleti?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Askepionu vám pleť při první návštěvě ošetří novou generací intenzivního pulzního světla IPL, které sjednotí tón pleti a odstraní pigmentace. Po něm následuje intenzivní radiofrekvenční ošetření eMatrix. Radiofrekvence vyhladí jemné vrásky, stáhne póry, sjednotí tón pleti, vypne kolagenová vlákna a obnoví jejich tvorbu. Poradí si i s drobnými jizvičkami po akné. Následuje 3 až 4týdenní přestávka a po ní druhá návštěva v Asklepionu. Při ní si laser Gentle YAG poradí s žilkami a pigmentacemi. A celá procedura proti stárnutí je hned po tom dokončena hloubkovou hydratací kyselinou hyaluronovou, která dodá pleti vláhu, vyplní jemné vrásky a způsobí, že vaše pokožka bude rozzářená a mladistvá.

Nezanedbávejte péči o rty, aby vás neprozradily

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I se vzhledem rtů a jejich okolím si umí zkušené dermatoložky poradit tak, aby vše působilo přirozeně. Pokud je potřeba více či méně zvýraznit objem rtů, vyplní je kyselinou hyaluronovou pomocí kanyly. Efekt je po tomto specializovaném, ale přitom rychlém zákroku naprosto přirozený a méně bolestivý než při klasické aplikaci jehlou. Kyselina hyaluronová dokáže také pozvednout pokleslé koutky, které nám přidávají zbytečně roky a vyhladit jemné vrásky kolem úst. Při ošetření není třeba se obávat, pokud ho provádí zkušený dermatolog, je výsledek přirozený a vy si ho můžete při ošetření přesně korigovat.

Další články

Načítám