Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O rozkolu manželství Jiřího Paroubka a jeho manželky Petry Paroubkové, kteří se snažili vztah zachránit i u sexuologa, vážně promluvila její matka Klárka Černá-Valovičová. Po Paroubkem zveřejněných intimních dopisech od něj i jeho ženy jsou to další slova plná šokujících prohlášení!

Valovičová reagovala na nedávno uveřejněný pořad Kilák, do něhož si dvě sličné a svižné dívky zvou různé známé osobnosti, s nimiž pak při běhu vedou řeči.

„Asi hlavní impuls, abych šel do sebe, byl vlastní zdravotní stav a potřeba jeho zlepšení, a také to, že moje žena měla mozkovou příhodu. Představa, že by třeba naše dcera, které je sedm let, najednou byla oboustranným sirotkem, mě nutí, abych se pokusil být tady co nejdéle,“ řekl Paroubek slečnám.

To jeho tchyni nadzvedlo ze židle.

Matka Petry Paroubkové: Co jsou to za kydy, že dítě nemůže být dvojnásobný sirotek? Už jsi moji dceru pohřbil? Proto tvoje Zuzana (bývalá manželka Paroubka – pozn. red.) chodí k vám a supluje jedinou babičku Margaritky? Proto já k vám nemám přístup? Pokud to je pravda, tak jsi totálně bezohledný k Petře, protože Zuza Petru nenávidí. A jinak to nebude! Chudák moje dcera. Nemocná a nemá se jak bránit!“ napsala bez skrupulí zklamaná matka Paroubkové. I ona naznačuje, že jeho návrat do politiky byl pro Petru bolestný.

„Z čeho byla mrtvice mé dcery? Všichni kolem se ptají na domácí násilí. Proč jsem nemohla moji dceru navštívit na JIPce, když byla v ohrožení života? Odstavils Petru od své rodiny, aby dělala jenom to, co potřebuješ. Kam až zajdeš?“ ptá se zeťáka Klárka.

Tvrdí dokonce, že když se dočetla před deseti lety o vztahu své dcery s Jiřím Paroubkem, rozplakala se. A prohlašuje, že expremiér na jejím odstavení od své manželky pracoval dlouhodobě.

„Dokonce zneužíval to, že jsem věřící, angažoval husitského biskupa, kterého posílal za mnou, aby mě přesvědčil, jak se mám chovat,“ prohlašuje dále.

„Tchyně Paroubka mu vzkazuje: Máš nemocnou manželku, věnuj se rodině! Petra je křehká a další stresy určitě nezvládne!“ varovala ho také ještě krátce před tím, než se Petra rozhodla od manžela odejít, mimo jiné prý kvůli jeho znovuobjeveným politickým ambicím.

To vše samozřejmě může být pravda, na druhou stranu může jít ze strany matky Petry Paroubkové o jakousi mstu. Pokud s ní dcera řádně nekomunikovala, asi to nemuselo být kvůli tomu, že by s ní její muž manipuloval.

Reklama

Další články

Načítám