Hlavní obsah
Článek

Součástí britských prominentních rodin, v jejichž žilách koluje modrá krev, je občas i nějaká ta černá ovce...  Jednou z nich je bezesporu i čtyřicetiletá lady Victoria Hervey, dcera 6. markýze z Bristolu Victora Herveyho a markýzy Yvonne Hervey. Bývalá modelka se zálibou v luxusu a provokaci má za sebou pár románků se slavnými muži a také ráda odhaluje své tělo. Na londýnské premiéře filmu Bitter Harvest v pondělí ovšem opravdu přestřelila.

Hervey se na promítací galavečer kanadského dramatu, zasazeného do období mezi světovými válkami o genocidě Josifa Stalina, vydala ve zcela nevhodném oblečení. Na akci, konané v Ham Yard Hotelu, kde se to hemžilo decentně oděnými dámami a gentlemany, vybočovala Hervey tak nevkusně, až mohlo být některým hostům stydno.

Černá róba se zlatými detaily byla zcela průsvitná a její nositelka tak odhalila nejen kalhotky, ale především hrudník, který jen částečně ‚zahalila‘ přelepkami přes bradavky. Tahle ‚lady‘ zkrátka něco jako ‚oděvní kodex‘, hodný členky britské aristokracie, neřeší...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám