Hlavní obsah
Článek

Rok a čtvrt po narození syna Tadeáše se Monika Absolonová (47) pustila do nového muzikálu. Zpěvačka se v divadle Studio DVA promění ve Fanny Briceovou, jednu z největších hereckých hvězd třicátých let, v muzikálu Funny Girl. Když jsme se s ní potkali na kostýmní zkoušce, tak nás pochopitelně zajímalo, jak se jí v náročném období zkoušek daří skloubit práci a mateřství.

„Tadeáš, myslím, netrpí, protože je s ním moje mamka, která šla do důchodu,” říká Monika a dodává: „Do této chvíle to bylo fajn, protože jsem odcházela v devět z domova a on chodí stejně o půl desáté spát, a vracela jsem se v době, kdy byl po odpoledním spaní. Následujících čtrnáct dní to bude náročný. Budu odcházet v osm a budu se vracet v sedm, kdy už spí,” posteskla si zpěvačka, kterou už tento pátek čeká premiéra.

Monika se snaží práci a rodičovské povinnosti oddělovat. „Jen jednou tady byl se mnou na zkoušce, byl šťastný a začal tančit. Úplně nechci, aby byl divadelní dítě, protože kouzlo divadla je obrovské a lidi tomu lehce podléhají. Raději bych, aby si svoji cestu určil sám. Jestli to bude v umění, ve sportu, nebo jestli bude studijní typ, to je jedno, ale nechci, aby to měl nalinkovaný,” vysvětluje Monika Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám