Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Miriam Chytilovou zná většina diváků především díky jejímu nezaměnitelnému hlasu. Patří totiž k našim vynikajícím a nejvíce vytíženým dabérkám.

Svůj hlas propůjčila Jennifer Aniston (Rachel) v seriálu Přátelé, Gabrielle Carteris alias šprtce Andree Zuckermanové, známé ze seriálu Beverly Hills 90210, i slavným herečkám včetně mladé Romy Schneider, Jodie Foster či Meg Ryan.

A co se týče obrazovky, Miriam Chytilová se prosadila především coby dětská herečka. Vždyť kdo by neznal malou Klárku v dětském seriálu Tajemství proutěného košíku? Momentálně zejména dabuje, a tak málokdo vlastně ví, jak vypadá.

Naposledy se tato jednapadesátiletá dáma objevila na akci cvičitelky Hanky Kynychové (56), která zahájila druhý ročník své tour s názvem Pohyb pomáhá.

Tato tour má charitativní ráz a jejím smyslem je šíření prevence domácího násilí a násilí páchaného na ženách. Společnost Miriam Chytilové dělala herecká kolegyně Dáša Zázvůrková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám