Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Snažili se najít řešení pro jejich nefungující manželství, o pomoc požádali věhlasného sexuologa, přesto šest dnů po konzultaci u něj jejich vztah minimálně prozatím skončil krachem. Super.cz hovořil s lékařem, který se snažil zachránit rodinu Jiřímu Paroubkovi a Petře Paroubkové, kteří prožívají hlubokou krizi.

„Nejsme žádní dlouhodobí přátelé, bylo to náhodné setkání. Petře Paroubkové jsem položil tři zásadní otázky: jestli ji bije, jestli chlastá a jestli jí dává prachy. Na všechno odpověděla zdárně. To bylo prakticky vše, co jsem k tomu řekl. Vycházím z pana doktora Plzáka, který veškeré manželské spory řešil těmito třemi základními otázkami,“ řekl Super.cz Radim Uzel.

„Ještě jsem vlastně dodal, že je jakási naděje, že by se to mezi nimi mohlo dát dohromady, ale bohužel paní Paroubková prý utekla, takže moje poradenství bylo zjevně neúspěšné,“ dodal známý sexuolog.

Petra Paroubková se od manžela odstěhovala s tím, že se chce její muž vrátit do politiky a že to ji dva roky předtím málem zabilo. Expremiér na to zareagoval slovy, že chování jeho manželky ovlivňují silné tlumící léky na depresi. A v dopise, který jí adresoval a jenž uveřejnil (stejně jako ten její), uvedl, že za to, že šťastná není, nemůže.

„Máš v sobě Jekylla i Hyda. Je jen otázka, kterého je víc,“ napsal v listu, který měl být usmiřovací.

Reklama

Další články

Načítám