Hlavní obsah
Článek

Tohle je opravdu hodně silný příběh s mnoha překvapeními, nad kterými až zůstává rozum stát, že někdo dobrovolně pere tak soukromé špinavé prádlo! Jak Super.cz již informoval, expremiér Jiří Paroubek se patrně bude rozvádět, jeho manželka Petra Paroubková se od něj odstěhovala. V reakci na to nyní bývalý politik uveřejnil dopisy, které si se ženou vyměňuje. Jsou plné opravdu šokujících věcí!

„Jirko, nemohla jsem jinak. Taky jsem už nemohla dál. Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš. Kromě toho jsou tady tvoje tajemství. To už taky nezvládám. Stresy kolem tvé práce mě před dvěma roky málem zabily,“ napsala Paroubková svému choti podle tn.cz, jemuž dopisy předal sám expremiér. Paroubková ho také požádala, aby se nemstil dceři Margaritce, že o něm před ní nikdy nebude mluvit špatně.

Paroubek o manželce prohlásil, že trpí depresemi a že její současné chování má být podle něj vyvolané tlumícími silnými léky.

Ale i on vyslal zpátky „liebesbrief“. Bývalý předseda vlády nejdřív ve své odpovědi ženu kritizuje za to, že ho o žádosti o rozvod informuje přes právníky a ne osobně.

„Milá Petro, (…) měl jsem za to, že naše spíše údajné problémy, které byly především tvými problémy, dokážeme společně řešit. Ještě minulé úterý (7. února) jsme se s doktorem Uzlem sešli na mediaci a on se tě kromě jiného krásně zeptal: ‚Dává ti Jirka dost peněz?‘ ‚No ano, dává.‘ ‚Bije tě Jirka?‘ ‚Ne, samozřejmě, že ne.‘ ‚Chlastá Jirka?‘ ‚No to vůbec ne.‘ Radim Uzel na to říkal: ‚A co ti na něm tedy vadí?‘ Připomínám, že jsme se dohodli, že to ještě zkusíme dva měsíce a pak se společně rozhodneme, jak dál. Ty ses rozhodla po šesti dnech,“ vyčítá své dosavadní drahé polovičce.

„Pokud dnes hovoříš o vydírání (nebo tak mluvíš prostřednictvím najatých advokátů), máš v sobě Jekylla i Hyda. Je jen otázka, kterého je víc,“ napsal drsně Jiří Paroubek.

Pak sáhodlouze Petře připomíná, že jen díky němu a jeho známostech před dvěma lety přežila krvácení do mozku.

„Kdyby nebylo mého rychlého rozhodnutí, zájmu, ale také mých kontaktů, už bys dnes nežila. (…) Dělal jsem vše pro to, abys byla šťastná, zdravá a abychom si udrželi náš krásný vztah. To, že to nebylo možné, není tak úplně mou vinou. Tvůj Jirka,“ stálo v jeho dopise.

Těžko říci, zda taková odpověď může Petru Paroubkovou donutit přehodnotit svoje rozhodnutí.

Reklama

Další články

Načítám