Hlavní obsah
Článek

V době nejslavnějších modelingových ikon si právě ona vysloužila přezdívku The Body. Díky neoficiálnímu titulu modelky s nejdokonalejším tělem se jí jako jediné podařilo objevit se pětkrát na obálce plavkového vydání Sports Illustrated, ale zahrála si třeba i v několika dílech populárních Přátel... Řeč je pochopitelně o Elle Macpherson (52), jejíž mladistvý vzhled mohli o víkendu okouknout kromě paparazzi i cestující na letišti v Melbourne.

Slavná Australanka se oblékla do stylových džín se šněrováním, jednoduchého bílého trička a tenisek, které pak doladila béžovým kožíškem a kabelkou s hnědými detaily. Štíhlé krasavici s rozevlátou hřívou by určitě nikdo netipoval pět křížků, a to ani poté, co sundala sluneční brýle a odhalila tvář bez náznaku nalíčení.

Po mamince dvou dětí pochopitelně všichni chtějí recept na její věčné mládí a štíhlou postavu. Elle především tvrdí, že nikdy nepraktikovala drastické diety a v posledním rozhovoru pro magazín Your Fitness svůj jídelníček i upřesnila: „Upřednostňuji organickou stravu, a když je to možné, převážně rostlinnou. To znamená, že jím hodně listové zeleniny, salátů, ovoce a čistých potravin bez hormonů bohatých na proteiny.“

Reklama

Další články

Načítám