Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herečce Veronice Zelníčkové, která se objevovala v seriálu Ordinace v růžové zahradě a Gympl s (r)učením omezením, se psalo zejména v souvislosti s brutálním napadením, kdy sotva vyvázla živá.

Nyní Veronika Zelníčková září štěstím, protože se jí splnil pracovní sen. Tentokrát nikoli herecký, ale hudební. Její kapela Anacreon bude totiž předskakovat legendárním Arakainům na jejich novém jarním turné. A žádná protekce v tom prý nebyla.

Před několika lety kapela Anacreon Arakainy oslovila, zda by jim nemohli pokřtít album, oni ale nemohli. „Osobně kapelu neznáme. S Honzou Toužimským jsme si asi dvakrát napsali, protože jsme ho chtěli jako kmotra, ale nemohl,“ vysvětlila Zelníčková. „Je nám obrovskou ctí hrát před někým, jako je kapela Arakain, a nesmírně si toho vážíme,“ říká Veronika, která přiznává, že rozhodně nenechávají nic náhodě a zkouší každý den.

„Zkoušíme a promýšlíme celý repertoár, abychom nikoho nenudili. A hlavně aby nás nikdo nevypískal,“ říká Zelníčková, která přiznává, že se s kapelou Anacreon těší nejen na hraní, ale i na celkovou atmosféru v zákulisí.

Z Anacreonu jsou nadšení i Arakaini, už jenom kvůli tomu, že za posledních 15 let neměli předkapelu se zpěvákem ženského pohlaví. „Bude to, myslím, zajímavé zpestření nejen pro nás, ale hlavně pro naše fanoušky. Všichni se na to moc těšíme,“ říká manažer kapely Arakain Petr Kubáně.

„V posledních letech jsme se snažili dávat příležitost mladým začínajícím kapelám. Ne jinak tomu bude I v letošním roce. Proto se v rámci unplugged koncertu v roli hosta představí mladá, nadějná kapela Anacreon v čele s herečkou a zpěvačkou Veronikou Zelníčkovou. Myslím si, že kapela Anacreon má dobře našlápnuto,“ dodal Kubáně.

Reklama

Další články

Načítám