Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že si nechtěla nechat ujít největší kulturní událost sezóny, málem odnesla houslistka Markéta Muzikářová. V osmém měsíci vyrazila s manželem do divadla GoJa Music Hall na premiéru legendárního muzikálu Ples upírů a druhý den skončila v nemocnici.

"Ples upírů byl naprosto famózní, užila jsem si to, ale miminku očividně tříhodinové sezení v sále neprospělo. Druhý den jsem šla na běžnou kontrolu a zjistili mi, že se mi nedokrvuje placenta," svěřila Super.cz houslistka.

"Musela jsem na rizikové oddělení do porodnice, kde mi dělali další testy. Ty už naštěstí vyšly lépe. Už hrozilo, že mi budou muset vyvolávat předčasný porod, anebo půjdu pod kudlu. To bych ve 36. týdnu nerada, protože dítě ještě není úplně vyvinuté," dodala Markéta, která se o druhé dítě s manželem pokoušela několik let.

"Teď už je všechno v pořádku, jsem doma, mám klidový režim a na žádnou velkou akci už se radši nechystám," ubezpečila nás členka smyčcového tria In Flagranti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám