Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to ještě cucák, ale rozdá si to v ringu s drsnými chlapy! V březnu totiž odstartoval muzikál Rocky podle slavného filmu se Sylvestrem Stallonem, který angažoval rappera Chrise Mumbu, jemuž se přezdívá mladší Ben Cristovao. Tenhle mladík má mezi náctiletými dívenkami hafo fanynek, které jistě budou chrochtat blahem, že se bude pravidelně svlékat do půl těla!

Chris, který je členem boy bandu New Element, dostal roli drsného rockera Dippera. „Je o deset let mladší než Rocky a je to talent, budoucí mistr. Rád si dělá z Rockyho legraci, ale stejně se pak ukáže, že ho spíše obdivuje,“ řekl ke své postavě mládenec, který byl dřív i úspěšný basketbalista. Fyzičku má tedy doteď slušnou, navíc boxu se věnoval už dříve, k tomu ještě trénoval thajský box.

„Do fitka chodím pětkrát týdně. Kluci z kapely mě podporují, přestože sám nevím, kde být dřív. Zkoušky muzikálu, do toho kapela, vejška a taky práce. Taky jsem se z toho všeho sesypal a skončil na antibiotikách. Ale je to výzva, se vším se poperu,“ slibuje Chris.

Ten se s Rockym druhý dubnový víkend na půl roku rozloučil, Kongresové centrum je totiž do listopadu zamluvené jinými společnostmi. Pak se ale celý ansámbl vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám