Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá anglická modelka a herečka Lily Cole je majitelkou opravdu netradiční tváře. Vysoká rusovláska má obrovské oči posazené daleko od sebe, drobný nosík a úzké rty i bradu. Tvarem obličeje, který se jí výrazně zužuje, připomíná spíš krásku z jiného světa a nebo porcelánovou panenku.

Nejspíš právě netradiční vzezření Lily vyneslo takový úspěch. Již v tak útlém věku má za sebou přehlídky či kampaně pro nejznámější značky světa jako Prada, Hermes, Louis Vuitton, Galliano, Jean Paul Gaultier, Chanel, Christian Lacroix či Marc Jacobs.

Úspěchy však slaví i jako herečka, a to například ve filmu Imaginárium Dr. Parnasse, kde dostala jednu z hlavních rolí. Cole se dokonce objevila i ve francouzském Playboyi či v prestižním kalendáři Pirelli.

Zajímavá Britka však sama sebe jako krásku nevnímá a svému úspěchu v modelingu se spíš diví: „Nikdy by mě nenapadlo, že bych mohla dělat modelku. Já na přehlídce se všemi těmi superženami? Když mi návrhář řekne, že jsem pro něj inspirující, pořád si nejsem jistá, jak se to mohlo stát.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám