Hlavní obsah
Článek

Ještě když hrála na profesionální úrovni švédskou basketbalovou ligu, převlékání v kabině určitě zvládala sama, dnes se o Elsu Hosk jako o jednu z nejznámějších a nejlépe placených modelek stará hned celý tým lidí. Pomáhá jí dokonce i s převlékáním, a to nejen na přehlídkách, ale i během focení, jako bylo třeba to sobotní na plážích karibského ostrova St. Barts.

Plavovlasý andílek Victoria’s Secret pózoval fotografovi jen ve spodním díle bikin a černé blůzce, která v mokrém provedení kopírovala modelčiny křivky. Kromě pořádného výstřihu byla navíc hodně průsvitná, a tak na sobě Elsa prakticky nemusela mít vůbec nic. Zkušenost s odhalováním před objektivem už má ale mnohem bohatší, její focení pro magazín Lui z konce loňského roku bylo mnohem peprnější.

Osmadvacetiletá Hosk je sice v modelingu ostřílenou profesionálkou a paparazzi jsou jí v patách docela často, ale soukromí si přesto střeží dokonale. O jejích vztazích se toho ví pramálo, v letech 2008 - 2012 randila se švédským hudebním textařem a producentem Andreasem Kleerupem a od loňska má být jejím partnerem britský podnikatel Tom Daly, ale jinak se Elsa obešla bez jakýchkoli skandálů či románků se slavnými či bohatými muži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám