Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, jak probíhaly zásnuby, se zatím víc vyjadřovala jeho partnerka Tereza. Protože jsme ale tanečníka Marka Dědíka (41) potkali na Česko-Slovenském plese, zajímalo nás, jak to probíhalo z jeho pohledu.

"Musím říct, že to nebylo tak jednoduché, jak jsem slýchával. Opravdu to vyslovit, zeptat se a vyznat jí tu lásku, to jsem měl tedy větší trému než na tanečním parketu," svěřil nám Marek. Moc dopředu prý neplánoval, osnovu projevu neměl. "I prstýnek jsem kupoval dva dny před tím," prozradil.

Svatba by měla přijít do roka a do dne od žádosti o ruku. Marek to ovšem vidí trochu jinak. "Já slyšel pravidlo, že to má být do čtyř let," překvapil nejen nás, ale i Jitku Schneiderovou (51), která u našeho rozhovoru byla. "To ti tedy každopádně fandím, jestli to Terezka dá," krčila rameny.

A kde vlastně Marek svoji snoubenku měl, že vyrazil do společenského víru s Jitkou? "Plní rodinné povinnosti. Je na Moravě, kde oslavuje narozeniny svojí maminky. A já musím trénovat na Díky tanci," našel hned vysvětlení Marek, který spolu s Jitkou připravuje charitativní projekt Díky tanci, který se uskuteční 5. dubna v pražské Lucerně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám