Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) nevyvedla na Česko-Slovenský ples svého přítele, ale tanečníka Marka Dědíka (41). Sice tady nebyli pracovně, předtančení obstaral někdo jiný, ale tančí spolu rádi a často. Zvláště když se teď připravují na charitativní akci Díky tanci, kterou spolu pořádají.

"Jsme tady jako hosté, ale bereme to zároveň jako trénink. Máme spoustu práce s naším projektem, tohle je krásná příležitost být v krásném prostředí, na výjimečném plese, jediném v letošní sezóně, a udělat si poradu. A Marek se mnou bude tančit, a říkat mi: záda, ruka. Musím si zvykat na lidi, už jsem dlouho netančila," přiznala Jitka.

Ta oblékla na ples nejluxusnější značky ze všech známých tváří. "Šaty mám Givenchy a překrásné šperky mám od Bulgari," svěřila. A jak takové kousky Jitka shání? "Oni mi zavolají, zeptají se, zda bych chtěla, a já řeknu, že velice ráda," smála se herečka. Zatímco tyto kousky vrací zcela dobrovolně, protože nechce, aby ji pomlouvali, že chodí pořád v tom samém, luxusní obuv má svoji.

"A tu víckrát nosím. Jsou to strašně pohodlné střevíčky Dior, ve kterých bych si klidně zvládla odtančit i ten náš taneční maraton v Lucerně 5. dubna," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám