Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je těžké uvěřit, že téhle brunetce s perfektními křivkami je už dost přes čtyřicet. Herečka právem sklízí chválu a obdiv na svou postavu ze všech stran, a to nejen na červeném koberci na filmových premiérách... Jak bylo jasně vidět během její dovolené na St. Barts, v bikinách je pohled na Jennifer Connelly snad ještě lepší.

Karibského slunce si Connelly o víkendu užívala s manželem Paulem Bettanym (45) i jejich dětmi na pláži, kde Jennifer i ve svých šestačtyřiceti připomínala spíš modelku, fotící plavkový katalog, než maminku na plný úvazek. Jennifer má tři potomky, s Bettanym pětiletou dceru Agnes a třináctiletého syna Stellana a s předešlým partnerem, fotografem Davidem Duganem, ještě devatenáctiletého syna Kaie.

Herečka, začínající jako dětská modelka, na sebe upozornila hned svou filmovou prvotinou Tenkrát v Americe z roku 1984 s Robertem De Nirem, když jí bylo čtrnáct. Více ji ovšem proslavily role ve snímcích Labyrint, Requiem za sen, Smrtihlav, Čistá duše, Krvavý diamant, Den, kdy se zastavila Země nebo Až tak moc tě nežere.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám