Hlavní obsah
Článek

Spolu s kolegou a kamarádem Liborem Boučkem (43) Adela Banášová (43) uváděla Česko-Slovenský ples. A my byli ze všeho nejvíc zvědaví na její zásnubní prsten. Ten jí navlékl v přímém přenosu jiný její kolega a pro změnu přítel Viktor Vincze. Ale na jejím prsteníčku chyběl.

"Nenosím ho, protože je mi velký. To, že mě přítel požádal o ruku v ranním přímém přenosu v televizi, samozřejmě vyvolalo humbuk, ale myslím, že už se to utišuje," má za sebou Adela stejný zážitek jako naše Zora Hejdová (33), kterou její již několik let manžel Míra také žádal o ruku ve Snídani s Novou.

S přítelem, s nímž je teprve půl roku, už mají za sebou i první větší dovolenou. Byli v Thajsku. Přečetli jsme si, že se Adela spálila a bála se, aby nevyfasovala na plese model s odhalenými zády, kde by byla vidět vypálená ramínka. Róba, od koho jiného než od autorské dvojice Poner, která byla na Česko-Slovenském plese téměř dress codem, měla naštěstí jiný střih.

A také jsme zaznamenali, že si její snoubenec postěžoval, že zatímco doma je Adela pořádná, v hotelovém pokoji prý byl děsný binec. "Zase tak super pořádná nejsem, stačí nějaký základní pořádek, žádný humus. Ale tam jsme měli opravdu takový bordel, že jsem si to natočila. Myslím, že je to moje jediná vizuální vzpomínka na tuhle dovolenou, protože nikdy nefotím ani netočím," bude mít pro potomky opravdu zajímavý záznam ze zásnubní cesty Adela.

Ještě jsme byli zvědaví, kdy a jaká bude svatba. Zase v přímém přenosu jako zasnoubení? "To si myslím, že už by být nemuselo, když to bude nějakým způsobem regulované a organizované. To by snad ani on nechtěl. A kdy bude? To záleží na mnoha okolnostech, ještě uvidíme," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám