Hlavní obsah
Článek

Poté, co se opět dal dohromady s mladou přítelkyní Šárkou Davídkovou, potkáváme Jana Antonína Duchoslava s partnerkou na všech velkých událostech, které hýbou českým šoubyznysem. Navštívili slavnostní premiéru muzikálu Ples upírů v GoJa Music Hall, v Obecním domě o týden později už tančili na opravdovém plese.

A Šárce to pokaždé moc slušelo. Až tak, že se lidé neohlíželi za "Vikim Cabadajem", ale za jeho půvabným doprovodem. "Otázka je, jestli se spíš neotáčejí proto, že si říkají, kam dala oči," krčil rameny Antonín. "Cítím se úžasně, pro mě je to něco úplně nového a nezvyklého. Užívám si to," řekla nám Šárka.

Takže je vlastně docela dobré, že se dala s Antonínem zase dohromady. A když nějaké mouchy má, jiné věci to vyváží? "Dá se to. Obětuji se," smála se Šárka a herec partnerce poděkoval.

Zatímco na Plese upírů měla ještě Šárka šaty barvy upíří potravy z půjčovny, jimiž až tak nezaujala, tentokrát vybírala pečlivěji a mezi přítomnými dámami zářila. "Jsou nádherné, v životě jsem na sobě tak krásné šaty neměla, i když jsem v nich trochu nervózní," přiznala. "Já myslím, že právě ona ty šaty dotváří, jinak by tak nevynikly. Užívám si, že v mých letech je vedle mě tak půvabná partnerka. Možná je to naposledy," dodal Duchoslav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám