Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá porotkyně pěvecké soutěže X Factor a hlavně zpěvačka Sisa Sklovska (58) od té doby, co se vdala na miliardáře Juraje Lelkeše, nebývá v Česku zase tak často vidět. Výjimkou byl Česko - Slovenský ples v Obecním domě, kde se byla nejen bavit, ale také tam vystupovala.

Na první pohled nás zaujala svojí excentrickou róbou, na tenhle styl si Sisa odjakživa potrpěla a výtky módních policistů, že je to nevkusné a přeplácané, ji nikdy netrápily. Tentokrát její šaty nezdobily štrasy ani peříčka, zato měly neskutečný vzor notových linek a notiček. "Tu látku pro mne nechala návrhářka Jana Pištějová vyrobit na míru podle mého přání," svěřila nám Sisa, že jí šaty vytvořila návrhářka, kterou v Česku proslavila Andrea Verešová.

Což o to, kdyby šlo pouze o vzor šatů, které Sise na její dokonalé postavě skvěle seděly, neřekli bychom skoro ani slovo. To, že je ale ještě doplnila mohutnými šperky, bylo hodně přes čáru majitelů střídmějšího vkusu. No, aspoň že Sisa nebyla tak opálená jako obvykle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám