Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda muzikálu Ples upírů zpěvačka Michaela Gemrotová (38) málem o víkendu nedorazila na představení, kde se s Natálií Grossovou alternuje v hlavní ženské roli Sáry. Důvod? Bouračka. A mohla za ni blonďatá zpěvačka.

Jela přitom běžnou trasou ze svého bytu v Břevnově do GoJa Music Hall v Holešovicích, což není daleko. "Tisíckrát jsem tudy jela a tisíckrát upozornila spoustu řidičů, že nejsme na hlavní, ať si zpomalí, že je to velmi nepřehledná ulice. I já si dneska zpomalila, koukla jsem se, že nic nejede a najednou už byla v autě," svěřila.

"Nikdy se mi to nestalo, dávala jsem pozor a vůbec nechápu, kde se tam to auto vzalo. Nikdy jsem pro tohle neměla pochopení, že je to zkrátka nepozornost a to sice ano, ale já jsem o mé nepozornosti vůbec nevěděla, přísahala bych, že tam auto nebylo. A bylo. Děkuji všem strážným andělům, že se pánovi v druhém autě nic nestalo! On byl tak zlatý, že mě ještě uklidňoval, že se nic neděje, že je hlavní, že jsme v pořádku a že stejně chtěl nové auto," dodala.

"Já jsem skoro necítila náraz a zjistila, že jeep, kterým jezdím, je vskutku bezpečné auto. Hůř na tom bylo ten druhý vůz," pokračovala. Přes prodělaný šok na poslední chvíli stihla dojet na představení a roli odzpívat. Prostě pravá profesionálka. "I když jsem myslela, že nevydám ani hlásku, snažila jsem se zpívat na plný kule," uzavřela s tím, že příště bude v autě ještě opatrnější než bývala.

Ale pán, co jsem do něj najela, takový starší, byl opravdu tak strašně zlatej. Normálně on mi ještě dneska volal, jestli jsem v pořádku. A že viděl, jak jsem nešťastná a ať jsem v klidu. Fakt zlatej člověk. Miluje operu a divadlo, to je asi osud," doplnila ještě Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám