Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko-Slovenský ples si nikdy nenechá ujít modelka Andrea Verešová (43), která byla i letos jeho ozdobou. "Je to nádherná událost, jsou tady opravdu příjemní lidé. Já jsem Slovenka, takže je pro mne příjemné, že je to opravdu česko-slovenská sešlost," řekla nám Andrea, která si pochvalovala i servis, atmosféru, jídlo a program.

Zkusili jsme si tipnout, že má Verešová na sobě šaty od své dvorní návrhářky Jany Pištějové. Hodně podobné, jen v jiné barvě, měla totiž na sobě předloni na Plese v Opeře. "To je milé, že vám přijdou podobné, protože ona je skvělá návrhářka. Ale mám příležitost poprvé vynést svoji vlastní značku. S návrhářkou Zuzkou Lešák Černou, se kterou spolupracuji, jsme je šily přímo na mne," opravila nás Andrea.

A jak se při tvorbě šatů Andrea inspirovala? "Hlavně barvou. Odvážnou červenou miluju, i když před ní mám respekt. Byla to taková výzva, protože je konec valentýnského týdne, který jsme se s manželem rozhodli konečně oslavit, protože jsme přes týden neměli moc času a užívali jsme si jarní prázdniny s dětmi na horách. A červenou jsem ještě nikdy na plese neměla. Udělat hezké červené šaty, které by byly tak akorát, je těžké," mínila Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám