Hlavní obsah
Článek

Andrea Růžičková (39) a její manžel Mikoláš jsou osobnosti plné extrémů. Sotva, co se vrátili z pobytu v Africe, kde pomáhali opuštěným dětem, tak se ocitli v mnohem prozaičtější poloze. Prostředí chudoby a nedostatku ve velmi krátké době vyměnili za povrchní svět nablýskané módy.

Herečka, známá stále více pod svým dívčím příjmením Kerestešová, se svým partnerem hudebníkem fotili novou kampaň pro jednu módní značku. Samotné focení manželského páru probíhalo pod taktovkou fotografky Pavlíny Jarošové.

Andrea je známou cestovatelkou, a tak z ručně malovaných motivů látek byla nadšená. „Jako modelka jsem začínala a díky herectví jsem v této roli do jisté míry pořád. I když dnes raději stojím na druhé straně za fotoaparátem, ráda předvedu zajímavou módu, obzvláště ve společnosti svého muže,“ usmívá se žena mnoha tváří, která se nikdy nenechává svázat do jediné škatulky – fotografuje, cestuje a její vášní je poznávání nových kultur. „Baví mě barevnost a pestrost značky, která na mě působí jako exotická cesta,“ říká známá herečka a fotografka Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám