Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) dostala loni začátkem října v Paříži pořádnou lekci, když ji ozbrojený gang přepadl přímo v jejím hotelovém apartmá a odcizil jí věci a šperky v celkové hodnotě 267 miliónů korun. Kim utrpěla psychický šok a na dlouhé měsíce se stáhla z veřejného života. Dobře na tom nakonec nebyl ani její manžel Kanye West. Podle jejího okolí Kim hodně přemýšlela o svém způsobu života a naučila se být pokornější a skromnější. Na výsluní se Kim vrátila teprve před pár týdny, ale z jejích nejnovějších fotek na sociálních sítích zrovna moc skromnosti nedýchá...

Mediální a televizní hvězda se koncem ledna přidala ke svým sestrám a odjela s nimi na dovolenou do Kostariky, odkud pocházejí i tyto čerstvě sdílené záběry. Kim se pochopitelně do nějaké prosté chýše neuchýlila, naopak si s rodinou pronajala luxusní soukromou rezidenci Villa Manza za závratných 417 tisíc korun na noc.

Ve vile o osmi ložnicích (každá s vlastní koupelnou) si mohla rodinka krátit dlouhou chvíli například v soukromém kinosálu, vinném sklípku s kuřárnou nebo na obřím baru s párty místností. Když dámy omrzely pláže i bazény u vily, mohly si protáhnout tělo v posilovně či zregenerovat svaly v lázních, to vše se v rezidenci nachází.

Rozmařilým sestrám, chyběla pouze modelingem vytížená Kendall, ale i to bylo málo, a tak na dovolené společně absolvovaly mimo jiné plavání s velrybami, golfové odpoledne, masáže, výlet do džungle k vodopádům či soukromý vyhlídkový let helikoptérou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám