Hlavní obsah
Článek

V poslední době těšily fanoušky Karla Gotta (†80) zprávy o jeho dobrém zdravotním stavu, o zpěvákově chuti koncertovat i jezdit po výletech, odkud také poslal pozdrav - selfie s manželkou Ivanou. Když tedy v pátek přišla informace, že musel podstoupit náhlý operační zákrok (jeho mluvčí sdělila, že byl operován pro akutní střevní neprůchodnost z důvodu srůstů), bylo to jako blesk z čistého nebe. Nyní má naordinovaný klid a odpočinek.

Ten si bude užívat opět ve své vile na Bertramce. „Pan Gott už byl propuštěn z nemocnice," sdělila Super.cz dnes odpoledne jeho tisková mluvčí Aneta Stolzová.

Mezi pracovními aktivitami, které Gott v poslední době přijal, byla i účast na natáčení prvního dílu zábavného pořadu s hudebními žebříčky Chart Show (první díl Nova odvysílá v sobotu večer), kam jej pozval Libor Bouček (43). Pořad, ve kterém Gott vystoupí s písní Lady Carneval, se točil na začátku února. Gott jej bude se svými nejbližšími sledovat z tepla domova. „Zítra se pan Gott dívat zřejmě bude," doplnila Stolzová.

Právě ve zmíněném pořadu zpěvák ale přiznal, že nedokáže dlouho vydržet v klidu. „Já si zkoušel užívat si a více odpočívat, ale nemám sicflajš, nedalo mně to. Potřebuju…pochvalu,“ řekl s nadsázkou Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám