Hlavní obsah
Článek

Dcera krále rock’n’rollu Elvise Presleyho a herečky Priscilly Presley Lisa Marie Presley (49) se momentálně rozvádí se svým čtvrtým manželem Michaelem Lockwoodem (55) a na povrch se dostávají velmi znepokojující informace, popsané v rozvodových dokumentech. Presley v nich uvedla, že v počítači svého muže našla stovky fotografií a videí nahých dětí, což vedlo odbor sociální péče k tomu, aby jejich dvojčata umístila do zařízení pro ochranu dětí.

„Byla jsem v šoku a vyděšená. Bylo mi špatně od žaludku,“ vyjadřuje se ve spisech k hrůznému nálezu u svého muže Presley.

Podle Daily Mailu byly kvůli obavám sociálních pracovníků osmileté sestry Finley a Harper Lockwood dočasně odebrány rodičům a umístěny pod ochranu úřadů v Kalifornii (California's Department of Children and Family Services). Případ totiž stále prošetřují policisté, kteří shromažďují důkazy k březnovému soudnímu stání. Tam zřejmě bude rozhodnuto i o dalším osudu děvčátek.

Presley a Lockwood se vzali v lednu 2006 v Japonsku, k odloučení mezi nimi došlo loni v červnu. Americký hudebník je čtvrtým manželem Lisy Marie. Prvním byl Danny Keough (s ním má dceru, herečku Riley Keough, a syna Benjamina), podruhé se vdávala za Michaela Jacksona a jejím třetím mužem byl herec Nicolas Cage.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám