Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Se svou postavou by sice v Playboyi neobstála ani v rámci placené inzerce, oplácaná Lena Dunham (37) se přesto podezřele často před kamerou objevuje nahá. Nejspíš to bude tím, že se svléká podle scénáře, který sama napsala a na place se sama režíruje...

Autorka a zároveň hlavní herecká hvězda seriálu Girls sice moc krásy nepobrala, přesto má na obrazovce jednu erotickou scénu za druhou. Ostych je pro tuto macandu naprosto neznámým pojmem a v jejím projektu snad neexistuje jediná epizoda, v níž by Lena neprojevila své exhibicionistické sklony.

Seriál Girls v USA vstupuje do finální šesté série, jejíž první díl byl opět velmi výživný. Známá rebelka a feministka, již Donald Trump označil za „béčkovou a absolutně nepřitažlivou herečku,“ se ukázala nahá snad ze všech úhlů a s hercem Rizem Ahmedem vyzkoušela rovnou několik sexuálních poloh.

Svérázná herečka si intimnosti neužívá pouze před kamerou v seriálu, který sama napsala, produkovala i režírovala. Obtloustlá hvězda se nedávno na sociální síti pochlubila, že je zasnoubená s Bobem Sagetem. Lena je ovšem velká srandistka, takže je potřeba její slova brát s rezervou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám