Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zazvonil zvonec a další vztahové pohádce je konec! Tanečník Jan Onder (38) a jeho přítelkyně Lucie Hunčárová (38), která ve StarDance tančila například s Lukášem Pavláskem, se po osmiletém partnerském vztahu rozešli. Stalo se tak dokonce krátce poté, co si spolu v Praze pořídili společné bydlení.

„Ano, je to pravda. Rozešli jsme se. Víc k tomu v tuhle chvíli asi nechci dodávat,“ řekl Super.cz stručně Onder, který pro televizi připravuje nový televizní pořad a můžete ho také vidět v Ypsilonce v představení Varieté Freda A., ke kterému dělal choreografie a také v něm hraje roli samotného Astaira.

Lucie byla k naší informaci o rozchodu o poznání sdílnější. „Nestál za tím nikdo třetí. Rozhodně to nebyl blesk z čistého nebe. Jen se z našeho vztahu postupně začalo vytrácet to, kvůli čemu jsme spolu před lety jako taneční partneři začali chodit,“ uvedla pro Super.cz Lucka.

Honzu i Lucii jste mohli pravidelně vídat ve StarDance, ale také v pořadu Taneční hrátky s Honzou Onderem, jehož poslední řada se teprve bude vysílat na Déčku. Jako taneční partneři spolu fungovali jedenáct let, ve vztahu byli osm let. Před časem spolu na kameru Super.cz dokonce mluvili o zásnubách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám