Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější britský kuchař Gordon Ramsay (44) se dostal do pořádného průšvihu. Mířila na něj hlaveň policejní pistole poté, co se svým luxusním maserati jezdil po Los Angeles v protisměru. Zachránily jej nakonec až jeho fanynky z pizzerie.

„Na chvíli jsem si myslel, že jsem zpět v Anglii a zajel jsem na špatnou stranu silnice,“ svěřil se slavný šéfkuchař deníku the Sun. V Británii se totiž jezdí vlevo, zatímco ve zbytku Evropy a ve Spojených státech vpravo.

„Najednou jsem měl za zadkem policajty se zapnutým majákem. Vystoupil jsem a ten polda se zbláznil, vytáhl zbraň a křičel: "Vrať se zpátky do vozu." Bylo půl jedné v noci a já u sebe neměl doklady. Myslel si, že jsem to pos**né maserati ukradl,“ popsal.

Kuchaře, který si stejně jako jeho český kolega Zdeněk Pohlreich nebere servítky, zachránilo, že si incidentu všimly dívky z nedaleké pizzerie. „Vyšly ven a volaly 'Hej, šéfkuchaři Ramsayi, milujeme tě!'. Policajt na to: 'Kdo že jste?' Já mu odpověděl 'Šéfkuchař Ramsay'. A to mě zachránilo,“ uzavřel.

Související témata:
Maserati

Reklama

Další články

Načítám