Hlavní obsah
Článek

Hned v úvodním díle závěrečné šesté série amerického seriálu Girls se na to jde dost zostra... Svlékla se v něm nejen jeho kontroverzní autorka a hlavní hvězda Lena Dunham (30), ale také další z výrazných postav Jenna Johansson, kterou ztvárňuje původem britská herečka Jemima Kirke (31).

Na tu čekala nahá scéna na gauči s třiatřicetiletým kolegou Adamem Driverem, jenž v seriálu hraje Adama Sacklera. Ten byl v počátcích seriálu ‚kamarád s výhodami‘ hlavní představitelky Hannah Horvath (Leny Dunham). Gaučové pojídání zmrzliny v rouše Evině ovšem nebylo všechno, co musela tato dvojnásobná maminka absolvovat. Následovala totiž ještě nahá promenáda přímo před kamerou.

Jemimu Kirke přivedla k herectví samotná Lena Dunham, s níž se přátelily od školy. Také v seriálu představuje její blízkou kamarádku. Její postava má velmi bohémskou povahu, která ji dovedla až do léčebny kvůli závislosti na heroinu a marihuaně.

Ve skutečnosti Jemima pochází ze slavné rodiny. Jejím otcem je Simon Kirke, bubeník z kapel Free a Bad Company, maminkou pak Lorraine Kirke, vlastnící vintage butik Geminola v New Yorku, který oblékal i herečky v seriálu Sex ve městě. Herečkou je i její mladší sestra Lola Kirke, známá především ze seriálu Mozart in the Jungle či z komedie Mistress America. Zpěvačkou je její další sestra Domino Kirke a sestřenicí modelka Alice Dellal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám