Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natalie Portman (42) už před měsícem vypadala, že každým dnem porodí... Ani s pořádným těhotenským bříškem, které musí dát jinak velice drobné herečce zabrat, se ovšem nezdržuje jen v pohodlí domova. Naopak aktivně vyráží se svým jorkšírským teriérem Whizem do kalifornských kopců nedaleko svého bydliště v Los Feliz, ale pro jistotu už v doprovodu své maminky Shelley Hershlag.

Pětatřicetiletá rodačka z Jeruzaléma a držitelka Oscara za hlavní herecký výkon v dramatu Černá labuť očekává druhého potomka. S manželem, baletním choreografem Benjaminem Millepiedem (39), jehož poznala během natáčení zmiňovaného snímku, už vychovávají pětiletého syna Alepha.

Jejich druhé dítě má přijít na svět ‚v době udílení Oscarů‘. To se uskuteční 26. února v Dolby Theatre v Hollywoodu v Los Angeles. Portman, která je letos nominovaná na Cenu Akademie za ztvárnění Jackie Kennedy ve snímku Jackie, tak dost možná bude na letošním již 89. ročníku chybět...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám