Hlavní obsah
Článek

Cindy Crawford (58) s manželem Randem Gerberem (54) a jejich dětmi jsou doslova rodinkou z plakátu. Oba rodiče dosáhli absolutního vrcholu v modelingu a podobný osud dost možná čeká i na jejich potomky Presleyho (17) a Kaiu (15). Však už se oba teenageři také stihli v této branži celkem obstojně rozkoukat. Slušně nakročeno má bezesporu hlavně patnáctiletá brunetka, která podědila po mamince jen to nejlepší. Její dlouhé gazelí nohy se jistě budou na přehlídkových molech vyjímat...

Středeční večer strávila rodina na večírku v New Yorku, pořádaném značkou Marc Jacobs Beauty. Kaia, jež je jednou z tváří značky, oslňovala nejen svými blyštivými minišaty, jimiž házela prasátka do všech stran. Úsměvy pro fotografy často prokládala vážnějším výrazem s vysunutou bradou a přimhouřenýma očima, který mají modelky v oblibě. Dokonale sladěné psaníčko a sandálky už byly jen třešinkou na dortu.

Kromě Marca Jacobse už si půvabnou Kaiu pro svou kampaň vybraly i další neméně slavné značky jako Versace či Miu Miu. Loni se navíc mihla i ve filmu, a to v dramatu Sister Cities.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám