Hlavní obsah
Článek

Přístroj na rychlé odstranění únavy, nespavosti, depresí, na rychlou relaxaci a učení zajímá i celebrity. Loni měly psychowalkmany rekordní prodeje.

Je to víc než relaxace, říká Clooney

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi čerstvé uživatele Laxmanu patří Demi Moore, David Beckham, George Clooney nebo miliardář Richard Branson. George Clooney sdělil britskému tisku: "AVS přístroj mě zrelaxuje za pár minut více, než hodiny strávené u moře na pláži.“ Tuto technologii přitom považuje za něco víc než relaxační fitness. Je to prý způsob, jak se může každý bez léků udržovat zdravý a ještě účinně meditovat a rozvíjet osobnost.

Velké slevy psychowalkmanu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nasadíte si sluchátka a speciální "světelné“ brýle a na ovládací jednotce si spustíte program, např. "Rychlé odstranění únavy“. Světla brýlí a zvuk vysílají frekvenci, která přeladí fungování mozku i tělesné biorytmy. Únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za pár minut odpočinutí jako po dvouhodinovém spánku. Stejně funguje AVS přístroj na dalších zhruba třicet oblastí, účinků – vždy vysílá jinou frekvenci. Ten princip je geniální – bez léků se uzdravit a být pořád v kondici!

MUDr. Jan Cimický to zná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"V dnešní době trpí hodně lidí stresy a depresemi a AVS přístroje dobře pomáhají. U nás je používáme od roku 1998, kdy jsem si jeden přivezl z ciziny. Doporučil bych je téměř každému, kromě epileptiků.“ Vývoj této technologie, i s přispěním NASA a dvou nositelů Nobelových cen, trval dlouhých 40 let. Výsledek ale stojí za to! Největší český dodavatel nabízí několik modelů v cenách od pěti do třiceti tisíc korun – a teď v únoru s velkou slevou.

Další články

Načítám