Hlavní obsah
Článek

Věřili byste, že i vy se můžete zbavit nadbytečného tuku během několika desítek minut? Bez bolesti, povislé kůže či nutnosti podstupovat celkovou anestezii? Ano, je to možné. Jmenuji se Radomír a rád bych se s vámi touto cestou podělil o svoji zkušenost.

I po měsících jsem přesvědčen o správnosti svého rozhodnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povislé bříško mě trápilo v soukromém i profesním životě. Vždy jsem měl obavy z celkové anestezie, a tak jsem nikdy nepodstoupil klasickou liposukci. Na druhou stranu, odstraňování tuku sportem mi přišlo jako zdlouhavá, nejistá a namáhavá cesta. Začal jsem tedy hledat řešení, které by mě zbavilo velkého množství tuku rychle, bezbolestně a bez nutnosti celkového „uspání“. Na základě referencí na internetu jsem se rozhodl konzultovat své možnosti se specialisty z Brandeis Clinic. Nabídnutá varianta laserové liposukce v lokální anestezii se mi velmi zamlouvala. Nebylo o čem dál přemýšlet, bez váhání jsem si zamluvil termín operace.

Bezproblémový průběh liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zákrok jsem podstoupil u MUDr. Andrey Musilové, kterou lze s ohledem na její praxi a výsledky považovat za jednoho z nejlepších plastických chirurgů v České republice. Průběh liposukce byl bezproblémový, vše šlo přesně podle plánu, na kterém jsme se domluvili během úvodní konzultace. Necítil jsem žádnou bolest, ačkoliv jsem byl po celou dobu zákroku při vědomí. Čas na sále jsem si tak vyplnil komunikací s paní Musilovou a četbou denního tisku.

I po měsících jsem přesvědčen o správnosti svého rozhodnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za pouhou hodinu jsem stihl předoperační vyšetření, zákrok i pooperační péči. Ano, člověku může jedna hodina připadat jako strašně krátká doba na podstoupení operačního zákroku. Nicméně vše probíhalo v klidu, bez stresu. I díky vkusně zařízeným interiérům jsem si připadal spíše jak ve wellness centru než na klinice plastické chirurgie. Výsledek je skvělý, jak můžete vidět na přiložené fotografii.

Laserovou liposukci mohu jen doporučit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserovou liposukci na Brandeis Clinic doporučuji všem z vás, kteří hledáte „zaručený“ způsob odstranění velkého množství nadbytečného tuku rychlým a bezbolestným způsobem. Není důvod trápit se nadbytečnými kily – v rámci jednoho zákroku si můžete nechat odsát až 7 litrů tuku. Rezervujte si tedy ještě dnes termín konzultace s plastickým chirurgem Brandeis Clinic.

Další články

Načítám