Hlavní obsah
Článek

Tuctová šedá myška z kultovního devadesátkového seriálu Život na zámku, který právě reprízují, je dávno ta tam! V době, kdy Kateřina Kaira Hrachovcová (49), jak si dnes herečka říká, natáčela svou první velkou seriálovou roli, jí bylo pouhých jednadvacet, byla brunetka a vypadala na víc.

Od té doby ušla Kateřina hezký kus cesty. Ač začala první herecké zkušenosti sbírat už jako pubescentka a občas se mihla v nějaké té televizní roličce, lidé ji dodnes mají spojenou především se seriálem o osudech rodiny Králů Život na zámku.

Další herecká kariéra této ženy ovšem nebyla nikterak slavná a ona se jeden čas věnovala spíše roli manželky svého muže, jenž je známým veterinářem. Nejvýraznější herecké příležitosti jí nabídly zase seriály. Jmenujme alespoň Náměstíčko a naposledy Přístav.

Během let se ovšem Kateřina proměnila především fyzicky. Po čtyřicítce je blondýnou s famózní postavičkou, nebojí se svlékat a ráda provokuje lechtivými selfíčky, které posléze vystavuje na svých sociálních sítích. Jak šel s Kateřinou čas, uvidíte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám