Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární herečka Gabriela Vránová přiznala vážné zdravotní problémy. Herečka potvrdila, že bojuje s rakovinou tlustého střeva. "Jdu na operaci. Držte mi palce. Mám nádor na tlustém střevě," potvrdila informace Blesku den před nástupem do nemocnice Vránová.

Zákrok podstoupila včera ve střešovické nemocnici v Praze. "Bojím se, snad to dobře dopadne. Doktor říká, že mám jinak tělo jako čtyřicítka, tak snad to dobré bude," modlila se před operací herečka. Podle informací rodiny má úspěšně operaci za sebou a zvládla ji dobře. I její syn Ondřej Kepka se modlil, aby náročný zákrok zvládla kvůli nemocnému srdci. Deset let jí tep srovnává kardiostimulátor.

Herečce lékaři na rakovinu přišli poté, co měla zdravotní problémy. Kvůli úbytku červených krvinek jí nebylo dobře. Několik týdnů docházelo ke krvácení do střev. Držme herečce palce, ať vše úspěšně zvládne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám