Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetiletý Dylan Brosnan, syn herce Pierce Brosnana (63) a novinářky Keely Shaye Smith (53), býval jako kluk docela puclík. Jenže v pubertě se vytáhl do výšky tak razantně, že objem začal dost pokulhávat. A tak je tomu dodnes. Mladíkovi, věnujícímu se modelingu, by jistě ani v tak přísné branži nějaké to kilo navrch nebylo vyčteno. I vedle své jinak velmi drobné a útlé přítelkyně totiž vypadá jako věchýtek a o nějakém ochranářském charizmatu nemůže být řeč.

Dylan v sobě ovšem nezapře výchovu galantního otce, který je už více než dvacet let věrný jedné ženě a dodnes se k ní chová jako ke královně. Mladík neponechal nic náhodě a včas zarezervoval stůl v jedné z nejvíc nóbl restaurací v Hollywoodu Giorgio Baldi, kterou hojně vyhledávají i celebrity. Na valentýnskou večeři tam pozval půvabnou přítelkyni Avery Wheless.

Zatímco dvacetiletý Dylan se poměrně slušně uchytil v modelingu a poprvé se objevil jako tvář pánské kolekce Saint Laurent v roce 2014, jeho starší bratr Sean (jehož matkou byla zesnulá Brosnanova první žena Cassandra Harris) se vydal v tátových šlépějích. Třiatřicetiletého hezounka jste mohli registrovat například v dramatech Have Dreams, Will Travel a Don Peyote, sci-fi Alien Uprising či akčním Snake and Mongoos.

Reklama

Další články

Načítám