Hlavní obsah
Článek

Hana Vagnerová (41), hvězda podzimního nováckého trháku Expozitura, si plní svůj celoživotní sen. Sexy herečka, která nemá problém s nahotou, totiž chce dobýt Hollywood. Aby dosáhla svého cíle, začala zlepšovat svou angličtinu.

„Člověk by se měl sebezdokonalovat celý život a já jsem si řekla, že nejsem tak stará, abych nemohla třeba hrát v nějakém zahraničním filmu,“ svěřila se Super.cz jedna z nejkrásnějších českých hereček, která se přihlásila na kurzy angličtiny.

„Chodím na kurzy angličtiny do školy, kde si můžu svůj rozvrh navrhnout sama. Není to tak, že bych tam musela chodit dvakrát týdně. Kurzy navštěvuju třeba měsíc v kuse. Když nemám čas, tak tam prostě nechodím,“ prozradila herečka. Ta už dokonce ví, se kterou hollywoodskou hvězdou by si nejraději zahrála.

„Moc se mi líbí Javier Bardem nebo Gael García Bernal. S těmi bych si chtěla zahrát, protože mám slabost pro snědší typy,“ prozradila Vágnerová, která se svým vkusem v osobním životě moc neřídí. Fotoreportéři Super.cz ji totiž před časem přistihli s jejím partnerem a ten má do Mexičana opravdu daleko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám