Hlavní obsah
Článek

Legendární francouzská herečka Catherine Deneuve (73) neustále rozšiřuje svou bohatou filmografii. Na Berlinale uvedla novinku Midwife a opět potvrdila, že žena jejího formátu se mezi hvězdami neztratí ani v pokročilém věku.

Francouzská filmová diva diváky okouzlila ve smyslném filmu Kráska dne, od jehož premiéry už uběhlo padesát let. Z Catherine Deneuve se od těch časů stala jedna z nejrespektovanějších evropských hereček, která stále nepolevuje v pracovním nasazení. Filmovou bohyni, jejímuž půvabu podlehli Franco Nero, Marcello Mastroianni i Clint Eastwood, to stále láká před kameru.

Filmová legenda svou návštěvou poctila filmový festival v Berlíně, kde propagovala film Midwife. Catherine Deneuve na tiskovou konferenci přišla v černých částečně kožených šatech. Symbol francouzské elegance se ovšem příliš netrápil výběrem obuvi. V Německu sice panují zimní teploty, ale přepadávající kozačky jindy šarmantní dámě body určitě nepřidaly.

Deneuve na rozdíl od některých svých hollywoodských vrstevnic stárnutí vnímá jako přirozenou součást života a nemá potřebu s časem bojovat plastickými operacemi. Vrásky v jejím případě určitě nejsou vadou na kráse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám