Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sharon Stone (53) poslední dobou překvapovala svým nestárnoucím vzhledem během natáčení jejího nejnovějšího filmu Gods Behaving Badly, kde si zahraje bohyni Afroditu. Vidět tak americkou krásku, jak bez make-upu vyzvedává své dva syny Roana a Lairda od školního autobusu, tak představuje Stone v úplně jiné roli, která jí však také ohromně sluší.

Sharon se ukázala jako správná maminka, když své roztomilé adoptivní syny vyzvedla na zastávce školního autobusu v Beverly Hills a odvedla je domů. Přestože herečka nebyla příliš upravená, na svůj věk vypadala perfektně. Ještě úžasnější však bude v již zmiňovaném snímku Gods Behaving Badly, kde si po dvaceti letech znovu „střihne“ kultovní scénu přehazování nohy přes nohu ze Základního instinktu.

Stone staršího syna Roana Josepha Bronsteina adoptovala v roce 2000 jako miminko s tehdejším manželem Philem Bronsteinem, o pět let později ji osvojila ještě Lairda Vonne Stonea a v roce 2006 přibyl i třetí chlapec Quinn Kelly Stone.

Související témata:
Vedení

Reklama

Další články

Načítám