Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, úřadující Česká Miss Andrea Bezděková (29) se naoko vdala za svého expřítele Martina. K obřadu, na kterém jí to vážně seklo, došlo v Thajsku. Podle našich informací mělo jít o jakousi reklamní akci cestovky, která se specializuje na zahraniční svatby, navíc manekýna měla podle některých zdrojů původně letět s někým úplně jiným (přestože kamarádi Andrey se to snaší popírat, jak to jen jde). A ten s námi pohovořil. Budete koukat, co nám prozradil! Můžete také hlasovat v anketě na konci článku.

Řeč je o Miroslavu Dubovickém, hezounovi, kterého královna krásy potkala na soustředění Muže roku. Na tajňačku měli spolu chodit půl roku, kvůli němu se vlastně Andrea asi i rozešla se svým bývalým a nejspíš také současným hochem Martinem.

Mírovi, s nímž nafotila i docela odvážný kalendář, prý o své změně plánů Andrea před odletem řekla. Ale nevěřil tomu. „Nečekal jsem, že by Andrea vážně do Thajska odletěla a ‚vzala‘ si tam svého bývalého. Nebudu říkat, že jí to přeju, nebo že jsem smutný. Každý si svou cestu vybíráme sám a ona si vybrala tuhle,“ řekl nám s tím, že je spokojený a že doufá, že jeho ex bude spokojená taky. Už dříve odmítl potvrdit či vyvrátit, zda je pravda, že mu modelka řekla, že s fingovanou svatbou udělala chybu a že se mu z ní pravidelně ozývala.

„Bohužel můj další plánovaný projekt ‚Touha po jídle‘ už asi nebude s ní, ale věřím, že mi s tím i tak malinko pomůže, jelikož s jídlem má bohaté zkušenosti,“ konstatoval s úsměvem Dubovický, který tak vlastně poprvé potvrdil opakované spekulace médií, že s Bezděkovou udržoval poměr.

„Andrea si nepřála, aby se o tom mluvilo,“ dodal na vysvětlenou.

Tvořili podle vás Andrea Bezděková a Míra Dubovický pár?
Ano, jen se to ona kvůli svému ex stydí přiznat
12,6 %
Ne, Dubovický se na ní chtěl jen zviditelnit
9,2 %
Nebyli dvojice, jen si spolu užívali
78,2 %
Celkem hlasovalo 7163 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám