Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Využijte skvělou příležitost, jak lépe bydlet a zároveň ušetřit pořádný balík peněz. V e-shopu MT nábytek pro vás mají bezmála 10 000 modelů nábytku se slevami až 68 %. A hlavně: Každý nákup od 3 000,- vám přivezou zdarma. Takže zařídit si domácnost se teď opravdu vyplatí, tím spíš, když vám všechno dají i na výhodné splátky bez koruny v hotovosti. Pusťte se do vybírání, akce končí už za 2 dny!

Hodnocení 99 % mluví za vše. Objevte i vy senzační obývací stěnu s obří akční slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete mít jedinečný obývák, který vám bude závidět každá návštěva? Poznejte obývací stěnu Kolby, ke které na přání dostanete i atraktivní LED osvětlení. Dálkovým ovladačem pak plynule měníte barvy nábytku podle své nálady. TV stolek unese i vaši širokou obrazovku, do skříněk uložíte, co se vám zamane. Vyberte si barvu dekoru a prožívejte nový rozměr domácí pohody. Dříve za 10 650 Kč.

2 velikosti, různé matrace, úložný prostor. Vylaďte si postel na míru za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevná konstrukce s odolným povrchem, výběr rozměru ložné plochy, nabídka matrací pro každý typ postavy, sklopené čelo nebo výsuvný šuplík k uložení věcí. To jsou přednosti manželské postele Dione 1, pro které si ji oblíbily už stovky manželských i nemanželských párů. Přidejte se k nim také, využijte parádní dočasnou slevu a spěte pohodlněji. Náš tip! Dříve za 8 267 Kč.

Hezčí jídelna? Z více než 150 kombinací dřeva a potahů si zaručeně vyberete i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až osm lidí se pohodlně nají díky jídelnímu setu Rostislav, který pasuje do každé domácnosti. V nabídce MT nábytek totiž najdete ohromné množství variant moření bukové konstrukce a čalounění židlí z tkaniny nebo ekokůže. Rozkládací deska je z lamina a snadno ji očistíte od všech skvrn a nečistot. Dejte na výborné zákaznické recenze a pochutnejte si ještě víc. Dříve za 16 403 Kč.

„Paráda, jsem fakt spokojená,“ říká Martina o nové zrcadlové skříni. Líbí se vám také?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zima brzy skončí a přijde čas uložit teplé oblečení k odpočinku. Už víte, kam to všechno dáte? Nejlépe do šatní skříně Gerardo 1 s tichými posuvnými dveřmi. Velikost si zvolíte podle potřeb, stejně jako odstín přírodního dekoru. Své oděvy vyskládáte do prostorných polic nebo navěsíte na šatní tyč a před zrcadlem vždycky perfektně doladíte svoji vizáž. Extra výhodná nabídka! Dříve za 10 650 Kč.

Poslední hodiny týdne chytrých nákupů nábytku! Dovoz zdarma od 3 000,- Kč + slevy až 68 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte si ujít závěr týdne chytrých nákupů u MT nábytek. Objednejte si do půlnoci 22. února třeba oblíbený jídelní set zlevněný o 9 530 korun, útulnou ložnicovou sestavu levnější o 11 627 korun nebo komfortní multifunkční sedačku s nevídanou slevou 17 420 (!) korun. Tyto a další tisíce modelů s cenou od 3 000 vám bezplatně doručí, kam budete chtít, a přidají výhodné splátky i prodlouženou lhůtu na vrácení zboží. Nakupujte s jistotou spokojenosti v e-shopu s nábytkem č. 1.

Další články

Načítám