Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sexy modelka Irina Shayk (38) se už pořádně zakulatila. Na sv. Valentýna vyrazila společně s partnerem Bradleym Cooperem (49) na pláž, kde z nich vzájemná láska přímo vyzařovala.

Po rozchodu s Cristianem Ronaldem našla krásná Irina útěchu v náruči hollywoodského fešáka Bradleyho Coopera. Jejich vztah sice nebyl zcela harmonický, modelka však v prosinci na Victoria's Secret Fashion Show v Paříži překvapila těhotenským bříškem, čímž popřela zvěsti o rozchodu.

Irina a Bradley se těší na miminko a jejich vztah očividně funguje. Slavný pár byl společně zvěčněn na pláži v Los Angeles, kam si nastávající rodiče po valentýnském obědě vyrazili užít společné chvilky. Zamilovaná dvojice si na pobřeží Pacifiku udělala pohodlí a nebránila se něžnostem.

Bradleyho Coopera čeká v květnu premiéra komiksové adaptace Strážci Galaxie Vol. 2, kde ovšem diváci jeho tvář neuvidí. Opět totiž namluvil digitálně vytvořeného mývala Rocketa. Bradley má také režisérské ambice a letos by měl začít natáčet remake muzikálu Zrodila se hvězda, v němž hlavní roli ztvární Lady Gaga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám